Gepersonaliseerde geborduurde emblemen en badges of patches

100% maatwerk

Contacteer ons | bel: +31 683854841 | Email: info@badges-patches.nl

Gepersonaliseerde geborduurde emblemen en badges of patches laten maken of kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Badges-patches.nl is de specialist en marktleider in het ontwerpen en maken van geborduurde emblemen en badges of patches. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren wij emblemen en badges, patches van topkwaliteit en tegen zeer concurrerende prijs. Wij leveren geborduurde emblemen en badges al vanaf 10 stuks. Bestelt u uw emblemen en badges bij ons, dan krijgt u de volgende voordelen: 

 • Gratis proefmonster
 • Bespaar nu tot wel 20%
 • 100% tevredenheid
 • 6.99 euro verzendkosten per bestelling (Nederland en België)
 • afmeting up to 40 cm breedte en 60 cm hoogte 

Meer dan duizend tevreden klanten in Nederland en België gingen u voor.

"Ik ben zeer tevreden over het resultaat . Als ik in de toekomst weer eens iets gedrukt of geborduurd moet hebben dan weet ik het adres . Hartelijk dank voor de goede service."

"Ik heb per vandaag uw badges morgen ontvangen en ik of ja wij staan er van versteld wat voor mooi werk u geleverd heeft."

 meer recensies >>

Vraagt u vandaag een offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel.

Meer details

0,10 EUR

Minimale afname van het product is 10

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

Meer informatie

Meer informatie?

Contacteer ons | bel: +31 683854841 | Email: info@badges-patches.nl

" De badges zijn zonet aangekomen!  En... ze zijn fantastisch!  Echt TOP!

- Utrecht, Nederlands

Dank je wel voor de voortreffelijke samenwerking, knappe productie en supersnelle levering!

Waar kan ik mijn positieve kritiek posten?   Tot een volgende levering!"    -  Gistel, België

Geachte, de levering is toegekomen. Wat een prachtige kwaliteit!Laat u me weten wanneer de betaling in orde is? Ik kan dit zelf niet controleren in het betalingssysteem。

- Gent, België

3 jaar geleden hebben we badges bij jullie besteld, we zijn nog iedere dag blij met ze en de kwaliteit is nog steeds geweldig!

Graag bestellen we weer een aantal.

- Maastricht,  Julie

Waarvoor zijn geborduurde emblemen en badges, of patches?

Geborduurde emblemen en badges, patches zijn badges waarop een logo/ontwerp is gestikt, die u op kleding, vest, pet, muts, handschoen, tas etc kunt vastnaaien, opstrijken (met opstrijklaag) of plakken (met klittenband of velcro).

Geborduurde emblemen en badges of patches geven een klassieke en 3D uitstraling. Ze zijn zeer geschikt voor o.a. militairen, polities, hulpverleners, astronauten, verenigingen, sportclubs, scoutinggroepen, bedrijven etc.

Omdat geborduurde emblemen en badges of patches met iets dikker garen/draden worden gemaakt en uw ontwerp of logo op de oppervlakte van de badges gestikt wordt, zijn ze zeer geschikt voor strakke, duidelijke en eenvoudige ontwerpen. Indien uw ontwerp veel details en fijne letters bevat, bevelen wij u de geweven badges aan.

Verschil tussen geborduurde en geweven badges

Bij geweven badges zijn de draden zeer fijn en kunnen meer details weergeven worden en de logo's zijn net als draden van kleding  geweven en de oppervlakte is vlak.   Bij borduren worden de draden bovenop de stof gestikt, u krijgt hierbij een 3D gevoel.
Bij geborduurde badges moet u rekening mee houden dat wij minimaal  ca. 2 mm de ruimte nodig om een letter optimaal weer te geven. 

Geweven badges zijn dunner  en flexibeler. Geborduurde badges zijn dikker en steviger  Je zou kunnen zeggen geborduurde badges lijken meer op een schilderij en geweven badges lijken op een digitale poster.
Wij geven de voorkeur aan geborduurde badges boven geweven badges wanneer u de badges als bvb borstbadges wilt gebruiken. 
Alleen in het geval dat de badges te klein zijn en er veel details in het ontwerp zitten, zullen wij onze klanten aanbevelen om geweven badges of bedrukte badges te maken. 

wanneer uw ontwerp kleurverloop heeft, worden ze vereenvoudigd als we het maken als geborduurde of geweven badges. Als uw ontwerp complex kleurverloop heeft en u het kleurverloop in uw badges wilt hebben, dan kunt u overwegen om uw badges te laten maken als sublimatiedrukte badges.

Via 3 eenvoudige stappen kunt u perfect gepersonaliseerde emblemen en badges of patches bij ons laten maken:

 1. Stuurt u vandaag uw aanvraag.
 2. Dan krijgt u binnen 24 uur een prijs voorstel en/of werktekening.
 3. Binnen 2-4 dagen krijgt u de foto's van de proefmonster ter goedkeuring en levering in ca. 2-3 weken.

Wij kunnen badges, patches en emblemen leveren vanaf 10 stuks, in allerlei vormen en afmetingen. Onze klanten bestaan uit:

 • Grote en kleine bedrijven
 • Overheidsinstanties
 • Reclame bureaus
 • Mode ontwerpers
 • Sport verenigingen
 • Scouting verenigingen
 • Motor/bike clubs
 • Carnavalsverenigingen
 • Particulieren

Waar moet u opletten bij het ontwerpen van geborduurde emblemen en badges of patches?

 • Geborduurde emblemen en badges of patches zijn zeer geschikt voor eenvoudige ontwerpen met duidelijk kleuren en lijnen.
 • Wij hebben bv. ca. 2mm tot 3mm de ruimte nodig om een letter duidelijk te borduren.
 • Bij borduren kan er geen kleuroverloop weergegeven worden.
 • Standaard kunnen wij de badges tot 9 kleuren borduren. 
 • wanneer u ons de PMS-kleurcodes van uw ontwerp verstrekt, kunnen we de kleur van de draden beter afstemmen op uw ontwerp.

Hoe stem je de kleur van de draden zo goed mogelijk af op jouw ontwerp?

 • Wanneer u de kleuren van de draden van de badges zo nauwkeurig  mogelijk  op de kleuren van uw ontwerp wilt matchen, hebben wij de  PMS kleurcode van uw ontwerp nodig.  Indien u de PMS kleurcode niet weet, kunt u met behulp van de volgde link vind je de PMS-code zoeken: https://www.pantone.com/color-finder
 • U kunt eventueel de meest voorkomende garenkleuren die we gebruiken selecteert. zie het voorbeeld van de meest gebruikte garens.
 • Als u ons de kleurcode niet kunt geven, zal onze technische personeel de garenkleuren op basis van uw ontwerp bepalen.
 • Vermijd a.u.b. de kleuren aan te duiden met een algemene beschrijving zoals rood, groen, grijs ect, omdat er veel variatie is in rood, groen, grijs etc.

Het betekent niet dat u geen ingewikkeld ontwerp kan laten maken, die mooi is: 

Ingewikkelde ontwerpen worden omgezet in prachtige badges

ingewikkelde ontwerp omgezet in een mooie geborduurde badges

Hoe met keuroverloop wordt omgegaan wanneer het niet te vermijden is.

ontwerp met kleuroverloop omgezet in geborduurde emblemen badges

Vertalen van uw ontwerp is vakmanswerk (van een poster een geborduurde badge maken, van 350mm hoogte)

van een poster een geborduurde emblemen badges van 35cm maken

Kijk naar de ogen!

Een geborduurde badges met details

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden?

 • Met opstrijklaag/lijmlaag: bij ons worden de badges standaard voorzien van een opstrijklaag/lijmlaag waarmee u de badges op het kledingstuk kunt opstrijken. Soms is het handig dat u eerst de badge opstrijkt en daarna eventueel vastnaaid.
 • Zonder lijmlaag/opstrijklaag: Omdat de badges met opstrijklaag/lijmlaag stevig en iets dikker zijn,  is het iets moeilijker om ze te stikken. Emblemen en badges of patches zonder opstrijklaag of lijmlaag zijn makkelijker om te stikken.
 • Klittenband/velcro: U kunt uw emblemen en badges of patches laten voorzien van klittenband/velcro. Tegen geringe kosten leveren wij de badges met dubbelzijdige klittenband/velcro. De harde klittenband met haakjes worden door ons al op de badges vastgenaaid en wij leveren ook de zachte klittenband mee.
 • Zelfklevende geborduurde badges: Voor tijdelijk plaatsen van uw geborduurde badges op uw kledingstuk kunnen wij de badges voorzien met zelfklevende lijmlaag. Na het gebruik kunt u ze makelijk verwijderen. 

Foto: zelfklevende badge

zelfklevende geborduurde badges

Afwijkingopties rand

badges met gesneden rand Badges met merrowed rand
 Laser gesneden rand merrowed rand

- Overlocked/merrowed edge: Een grotere, afgeronde randen gestikte rond de badges. geschikt voor regelmatige vorm, zonder scherpe punten in en gekartelde rand.

- Laser gesnedende rand: een dunnere, vlakkere geborduurde rand en nauwkeurig uitgesneden met laser. Het kan worden toegepast op badgs van allerlei vormen, regelmatig of onregelmatig met scherpe punten in en gekartelde randen.

Wij passen standaard laser gesneden randen toe op uw badges. De badges met gesneden randen geven een mooiere uitstraling of afwerking wanneer ze worden gestreken of op de kleding worden genaaid. Vooral wanneer de badges worden opgestreken worden, passen ze veel beter op de kleiding. 

De merrowed rand ziet er te dominant uit voor een kleine insigne.

Merrowed rand geeft echter een klassieke en esthetische uitstraling. Omdat merrowed rand volledig machinaal gemaakt is, ziet de afwerking er beter uit dan gesneden rand.

Als de badges een velcro-achterkant hebben, raden we aan om de merrowed rand te gebruiken.

Mogelijkheden voor lichtgevend borduurgaren:

lichtgevende borduurgaren

Hoe kan ik de badges op kledingstuk strijken?

Voordat u de badge op het kledingstuk strijkt, zorgt u ervoor dat de achterkant van de opstrijklaag van de badge schoon is.  De temperatuur stelt u op ca. 190 - 200 graden (in celcius). De  max temperatuur is mede bepaald door de max toegestane temperatuur van het kledingstuk waarop de badge opgestreken moet worden.

Let op: Gebruik geen stoom functie tijdens strijken.

Plaats de badge op de juiste plaats, drukt u strijkijzer op de badge voor 30 – 40 seconden. Daarna (indien mogelijk) drukt u het strijkijzer  op de achterkant van de badge voor 20 seconden.  Dan is het klaar.

Om te zorgen dat de badge niet beschadigd wordt, kunt u een dunne katoenen doek (bvb. zakdoek, laken of kussensloop ect) op de badge leggen, voordat u gaat strijken. 

 Let op dat u geen katoenen doek gebruikt met kleur om te voorkomen dat u de kleur op de badge overbrengt.

Het beste is dat u de badge hier en daar vastnaait nadat u deze op het kledingstuk gestreken hebt, dan zit  de badge altijd goed vast.

 ( Disclaim: U bent zelf verantwoordelijk voor het opstrijken van de badge.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat voor schade dan ook die eventueel kan worden veroorzaakt door het volgen van deze instructie.)

Meer dan duizend tevreden klanten in Nederland en België gingen u voor:

"Ik heb vandaag de badges binnen gekregen en ik ben er zeer tevreden mee. Ze zien er zeer goed uit en het is precies wat ik in gedachten had. Ik heb de penningmeester al opdracht gegeven om het te betalen en als alles goed is heb je het bedrag maandag op jullie rekening staan. "

"Langs deze weg wil ik u laten weten dat de factuur bij onze administratie ligt ter betaling. Tevens wil ik u bedanken voor de badges die u heeft vervaardigd. Ze zijn prachtig geworden en we zijn er heel erg tevreden mee. Zowel de kleuren en de wijze van verzending waren prima in orde. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop wij samen zaken hebben kunnen doen. Bij gelegenheid zal ik uw bedrijf zeker aanbevelen bij collega's en vrienden!"

"Bij mijn thuiskomst was er een pakje toegekomen, tot mijn verbazing waren het reeds de bestelde Badges.Van harte bedankt voor de enorme snelle levering, sterke reclame."  

'Wij hebben de zending ontvangen en nagekeken.
Wij delen u met plezier mee dat wij zeer tevreden zijn met de kwaliteit van het werk.
Indien nodig zullen wij in de toekomst niet twijfelen weer contact met u op te nemen.
Nogmaals dank"

meer recensies >>

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden